Turkeyinh2020

Bitcode Prime Kosten

Bitcode Prime Client Center staat tot uw beschikking om u te helpen met portefeuillebeheer. Het geeft u toegang tot uw profiel, account info, tax prep info, en support tools. Als u wijzigingen aan uw account wilt aanbrengen, kunt u dat hier doen.

In het Client Center kunt u ook uw fondsen en rekeningen beheren. Onder “Account” en “Transfer Funds” ziet u uw activiteiten, stortingen, opnames, andere overboekingen en belastinginformatie.

Bitcode Prime Kosten

De prijzen van Bitcode Prime zijn enigszins verwarrend en ondoorzichtig, wat een klacht is in veel reviews. Dus, hoeveel kost Bitcode Prime?

Bitcode Prime biedt twee plannen aan – Bitcode Prime Go en Bitcode Prime Select. Het Bitcode Prime Go account minimum begint bij $0, wat betekent dat u elk bedrag kunt storten dat u wilt. Bitcode Prime Select, aan de andere kant, vereist een minimale storting van $2.000.

Bitcode Prime biedt commissievrije handel tot 10.000 aandelen, uitsluitend voor inwoners van de VS. Voor meer details over Bitcode Prime kosten, zie de tabel hieronder.

Houd er rekening mee dat Bitcode Prime GO prijzen van toepassing zijn op de mobiele app en het web handelsplatform. Als u Bitcode Prime software gebruikt, betaalt u een extra vergoeding van $10 voor elke aandelen- of optiehandel en een toeslag van $1,40 per futurecontract.

Bitcode Prime Mobiele App

Naast het Bitcode Prime desktop- en webplatform biedt de makelaardij apps voor zowel iOS- als Android-klanten. De mobiele app van Bitcode Prime is goed ontworpen, eenvoudig te navigeren en gebruiksvriendelijk. De functies zijn vergelijkbaar met die van het webplatform, met slechts weinig verschillen. Het meest opvallende verschil zijn de waarschuwingen en meldingen die u krijgt wanneer er een prijswijziging is.

De zoekfuncties zijn enigszins beperkt. U kunt zoeken naar activa door hun naam in te typen, maar u kunt niet filteren op type. Het plaatsen van orders is identiek aan die op het web handelsplatform.

Bitcode Prime Klantenondersteuning

Bitcode Prime heeft een zeer deskundige ondersteuning waarmee u contact kunt opnemen wanneer u een probleem ondervindt bij het openen van een rekening of bij vragen over een handelsproces. U kunt deze bereiken via telefoon, e-mail, of live chat.

Aan de andere kant is de ondersteuning niet 24/7 beschikbaar, wat sommige gebruikers als een belangrijk nadeel kunnen beschouwen. De kantooruren zijn van 8.00 tot 17.00 uur. Maandag tot en met vrijdag.

Bitcode Prime Alternatieven

In deze sectie bespreken we Bitcode Prime concurrenten.

Bitcode Prime vs Interactive Brokers

Interactive Brokers wordt in talrijke reviews van handelsplatformen als de grootste concurrent van Bitcode Prime genoemd. Beide beleggingsmaatschappijen bieden commissievrije handel voor in de VS verhandelde aandelen. Het minimum account minimum bij Interactive Brokers is $0, ongeacht het pakket, waardoor het een van de beste stock brokers voor beginners is. Verder is er geen inactiviteitsvergoeding in het IBKR Lite pakket, waardoor het mogelijk de beste site is om aandelen te kopen.

Voor opties rekent IBKR $0,65 per contract, terwijl voor futures $0,85 per contract wordt gerekend. De kosten voor beleggingsfondsen bedragen $14.95, hetzelfde als de Bitcode Prime kosten.